Goals 2016

goals 2016Alle vingertjes nog? Kater overleefd? Miljonair geworden? Ik ga niet zeggen dat ik dat allemaal heb, want ik schrijf dit vooruit en we weten allemaal dat dat voor Sylvie Meis ook niet lekker uitpakte. ;-) Nee, het is nu nieuwjaarsdag. Waarschijnlijk lig ik met zwarte ogen wasbeerstyle als een zombie Netflix door te struinen. En ben ik wederom een illusie en €30 euro armer. Om toch positief het jaar te beginnen ga ik goals van 2016 benoemen! 

 • Een simpele maar voor mij best een uitdaging: elke maand 1x uiteten. Nu lijkt het alsof ik moet minderen, maar integendeel. Ik ben afgelopen anderhalf jaar 2x uit eten geweest. En beide keren vond ik dat echt een uitje. En gezellig. Ik wil dat vaker doen.
 • Komen we op het tweede punt: ik heb er al over geschreven een tijdje terug. De hotspot van Veenendaal, Espressobar De Fazant. Ik wil daar graag mijn stempelkaart volmaken. Ik wil cupcakes eten met mijn moeder, nichtjes of vriendinnen. Ik wil vaker naar het dorp. Ik wil vaker eruit. Moet het wel lekker weer zijn!
 • Van al dat eten kom je aan. Helaas, maar waar. Ik ben best tevreden met mijn gewicht. Ik bedoel het is bijna onmogelijk om al die cheesecakes en chips eraf te sporten of te lijnen. En daar word je ook niet gelukkiger op. Ik ben ooit eens bijna twee kledingmaten afgevallen via Weight Watchers. Ik zit nog steeds op dat gewicht, dus ik vind het tijd voor nog een keer. En, WW kost €15 euro in de maand en al die tijd is dat afgeschreven van mijn rekening zonder dat de kilo’s eraf gingen, so I owe it to my wallet.

goals 2016

 • Sparen. Iets minder uitgeven. Hahhahaha. Dat is grappig maar moet echt gebeuren. Nu met die verhuizing knipper ik twee keer en al m’n geld is weg. Ik hoop dat ik in 2016 iets moois bij elkaar kan sparen. Waar ik voor spaar? Parijs. Heb ik net besloten. Ik wil sparen voor een weekje(!) Parijs in mijn favoriete hotel. Ik wil om de dag iets leuks doen, alles opeten en allemaal facials doen en massages krijgen. Ik wil mijn verjaardag daar vieren. Jezus, moet ik hard sparen! (Of naar Disney? Nee.)
 • Elke maand of om de 6 maanden mijn gezicht laten doen wil ik ook weer doen trouwens. Ik deed dat een tijdje twee jaar geleden, maar het boterde niet echt meer na een tijdje.

goals 2016

 • Blog wise wil ik doorgroeien. Mijn lezersaantal verdubbelen. Dat lijkt mij een mooi doel! Ook een doel is om niet weer mijn layout te veranderen als ik iets in mijn hoofd heb, haha.
 • Een studie of twee staat ook op de planning. Een in het voorjaar en een in het najaar! Welke weet ik nog niet, maar daar zal ik ongetwijfeld wel over vertellen!
 • Last but not least: mijn agenda gebruiken. Dit is nou de tweede keer dat ik een agenda koop en het uiteindelijk in een hoekje ligt. Ik vind het zo moeilijk om dat te blijven gebruiken. Vooral omdat ik er blogs in plan en dan die blogs niet ga schrijven en ik dan moet krassen en het dan lelijk maak en niet meer picture perfect is. #dramaqueen

Ik ben benieuwd op mijn doelen uitkomen. Of ik mijn Goals 2016 behaal. Ik hoop dat ik kan doorzetten. Doorzetten, Manon!! You can do it. Wat zijn jouw goals?

The Girl in Bed

 • Lily

  Erg leuk geschreven. Lijken me hele goede en reeële doelen, succes! Mijn #1 doel is vooral om minder te klagen dit jaar... Ben daar veel te goed in. Ik kan niet alleen klagen over het weer, school, mijn eigen aangebrandde pannenkoeken, maar serieus over álles.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge