Gino Milano Giftset

Gino Milano Giftset

November is aangebroken en dat betekent maar een ding: sinterklaas en kerst is coming! Ik houd me in en luister nog geen kerstmuziek, maar ik ben wel alvast op jacht naar leuke cadeautjes om te geven (en te krijgen natuurlijk). Vandaag laat ik je deze mooie giftset van Gino Milano zien!

In samenwerking met Lucardi mocht ik iets leuks uitkiezen. Er is zat leuks te vinden maar mijn oog viel op deze giftset. Mijn oog valt trouwens altijd op een giftset, want dat is altijd net iets leuker verpakt dan een regulier cadeautje en vaak zit er nog iets extra’s bij.

Gino Milano Giftset-6

Ik heb gekozen voor een set met een horloge en 5 armbanden. De armbandjes zonder glitter doen mij een beetje denken aan de bekende Cartier armbanden! En die met glitter zijn juist extra leuk met de aankomende feestdagen.

Gino Milano Giftset-6

Het is een zilver horloge die wat robuust oogt. Het is een stoer model vind ik. Daar houd ik wel van en is eigenlijk als cadeautje super universeel. Het horloge is wel iets te groot voor mij, maar ik neem aan dat ik het bij mijn eigen Lucardi Juwelier Veenendaal wel kan laten bijstellen.

Gino Milano Giftset

Gino Milano Giftset

Gino Milano Giftset

Gino Milano Giftset

Zoals je ziet zijn het 5 mooie armbanden die zeker goed bij het horloge passen, maar ook prima op zichzelf gedragen kunnen worden. Ik vind dat het persoonlijk iets teveel om alle 5 armbanden met de horloge samen te dragen, maar twee of drie geeft wel een leuk effect!

Hier kun je alle horloges van Gino Milano zien. Alle giftsets van Gino Milano zijn op dit moment afgeprijsd naar €49,99. Een prima prijsje voor een cadeautje voor bijvoorbeeld je moeder of beste vriendin. Of jezelf natuurlijk! #treatyoself

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge