Essie paasei

Essie paasei 9Tijdens een van mijn ontelbare online shopsessies kwam ik het ultieme paaseitje tegen. Een Essie paasei met volgens mij het allerbekendste kleurtje: Mint Candy Apple. Iedereen heeft ‘m, behalve ik. Dus je snapt dat ik het Essie paasei binnen 3 tellen had afgerekend. Ik heb dit lakje nu op voor pasen en ik heb het even snel geswatched voor jullie. 

Essie paaseiIk heb het even opgezocht en volgens mij kwam Essie in 2009 met Mint Candy Apple uit. Wauw dat is echt lang geleden. In 2009/2010 was de mintgroene trend erg overheersend in nagellak-land. Chanel begon er mee met de kleur Jade en vele merken volgden. Ikzelf heb ook mijn fair share of mintgroene nagellakjes, maar deze ‘cult’ kleur nog niet.

Essie paasei mint candy apple

Er lopen mensen weg met Essie, voor sommigen zijn Essie lakjes echt de holy grail op nagellakgebied, ik heb zelf niet zo’n uitgesproken mening over het merk. Ik vind het niet super goed, maar ook niet super slecht. Gewoon normaal. Mint Candy Apple heeft een creamy finish en dekt prima. Ik vind het echt een kleurtje voor pasen.

Ik heb mijn Essie paasei gekocht in via douglas.de. Daar hebben ze veel meer producten die geïnspireerd zijn op feestdagen. Zo heb ik ook een Essie lakje die helemaal op zijn Oktoberfest gestyled was. Het kostte €7,99.

Fijne paasdagen,

The Girl in Bed

 • Iris

  Wat een lief kleurtje! En ook heel leuk dat het in een paaseitje zat haha!

  • Manon

   Als er een feestdag is, kun je de klok erop gelijk zetten dat ze in Duitsland elk product aanpassen, haha.

 • Mayke

  Wat een mooie nagels!!! en mooi kleurtje!!

 • Mariska

  Wat een apart groen lakje! Echt heel leuk en mooi :D

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge