Dior Metallics Fall 2017

Dior Metallics Fall 2017 nagellakHet is tijd voor een old school nagellak-blogpost en deze gaat over de nieuwe Dior Metallics Fall 2017 collectie.  Het is alweer een tijdje geleden dat ik een nagellakje heb gekocht, aangezien ik al veel kleuren heb en het ook allemaal niet vernieuwend is. De Dior Metallics spraken me wel aan, dus ik heb 2 van de 3 kleuren gekocht. Oh en geswatched natuurlijk!

Ik kwam de metallic lakjes tegen tijdens een in promptu shopsessie bij Ici Paris XL online. Ik koop niet zo vaak spullen daar, maar wat ik nog uit mijn nagellakblog hoogtijdagen weet is dat IPXL vaak al heel vroeg limited (Dior) nagellakjes verkoopt. Dus ik besloot even te kijken en mijn oog ging gelijk naar de groene glitterende Paradox! Ze hadden destijds ook een mooie lila/mauve kleur genaamd Metallics maar die is intussen uitverkocht. Don’t worry, hieronder laat ik weten waar je het nog wél kan kopen!

De Dior Metallics Fall 2017 collectie bestaat allerlei mooie make-up producten de Metalizer, creamy metallic oogschaduw. Hieronder wat (mooie!!!) productfoto’s.

Dior Metallics Fall 2017

Dior Metallics Fall 2017

Dior Metallics Fall 2017

 

De nagellakcollectie bestaat uit drie kleuren; Enigma, Paradox en Metallics. In Amerika hebben ze er nog een extra in de collectie gestopt, een mooie rode Sophisticated kleurtje.

Dior Metallics Fall 2017 nagellak

Swatches

Dior Metallics Fall 2017 nagellak-2

Metallics

Metallics valt mij persoonlijk een beetje tegen. De kleur valt anders uit op je nagel dan hoe het op het promoplaatje lijkt. Dat is wel vaak met metallic/glitterlakjes, maar goed. Het is niet dat ik de kleur lelijk vind, maar grijs-esque metallic lakjes heb ik zat. Dus eigenlijk zonde voor die €25 euro. Maar kijken we naar de formule dan is dit echt een van de betere nagelakjes in het metallic segment. Totaaaaal niet streperig en het dekte zelfs al goed in één laagje! Natuurlijk doe ik er altijd twee, just to be safe, maar het was misschien niet eens nodig. Het kwastje van Dior helpt ook mee, die is gewoon enorm fijn. De lila/paarse glittertjes zie je alleen goed als je de spotlights erop zet. Al met al had het beter gekund vind ik.

Dior Metallics Fall 2017 nagellak-2

Paradox

Paradox is weer een ander verhaal. Ja, het oogt wat donkerder dan op het promoplaatje, maar het ziet er wel beter uit dan Metallics! Ook Paradox heeft in eerste instantie een grijzige gloed over zich heen, maar als het licht er opvalt (waar je niet perse spotlights voor nodig hebt, random kamerlamp is ook prima) zie je donkergroene glittertjes. Een heel mooi herfstkleurtje, misschien wel een beetje kerstboom achtig. Which I don’t mind, want kerst kan niet vroeg genoeg beginnen. De formule van dit lakje is nagenoeg hetzelfde, alleen ik had niet een volledige dekking na een laag zoals Metallics. Geeft niet, want na twee laagjes is er niks meer aan de hand!

Te koop:

De Dior Metallics Fall 2017 collectie qua nagellak is te koop bij Ici Paris XL (Paradox en Enigma), Douglas (Enigma en Metallics) en bij Dior zelf. Ze hebben dus ook gewoon een Nederlandse officiele online shop. Wist ik niet! Ik heb er wat besteld, ik ben heel benieuwd of het net zo leuk binnenkomt als Chanel. De prijzen verschillen bij alle webshops tussen de €24 en €29.

Wat vinden jullie van deze lakjes? En heb jij wel eens bij dior.com zelf besteld?

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge