Creëer Het Op Jouw Manier Tag – Deel 1

creëer het op jouw manier tag 8Op de blog van Serena van Beautylab zag ik een hele leuke tag voorbij komen. Het is de Creëer Het Op Jouw Manier tag. Het zijn veel vragen dus ik heb besloten om er een deel 1 en 2 van te maken. Vandaag dus deel 1. Deze tag vond ik een van de leukste tags ooit om in te vullen. Je kunt zien of je creatief bent én je leert wat over iemand of jezelf kennen! Benieuwd wat ik zou allemaal mogen maken als ik dat kon? Check hieronder mijn antwoorden.

Creëer het op jouw manier TagAls je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?

I love geurkaarsen. Wat dat betreft ben ik echt een blogger, haha. Voor mijn nieuwe slaapkamer heb ik er veel gekocht. Ik ben bang dat er zometeen een geurkaarsen-bom ontploft als ik de verhuisdoos uit pak. Ik denk dat ik een geurkaars wil van een mix tussen Chloé en DKNY. Dat zijn op dit moment mijn lievelings parfum. Parfummen. Geurtjes. You know what I mean. De geur moet chic, maar zoet ruiken met een zwaar accent.

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?

Hier heb ik serieus als eens goed over nagedacht. Voordat ik met mijn nagellakblog begon, had ik begin dat jaar het idee om een indie polish of een andere nagellaklijn op te zetten. Ik had zelfs al naar fabrieken gezocht en flesjes bekeken. Er komt zoveel meer bij kijken dan dat ik trek, dus ik heb het idee laten vallen. Wat ik sowieso zou maken is een rood glitter lakje. Dat doet mij heel erg denken aan een vakantie naar Benidorm. Ik kocht daar 2 lakjes in een pesos-winkel (een soort Euroland) en heb er thuis nog jaren lang mee geknutseld. Ik zou dus mijn eigen Benidorm-lakje maken! Die naar zonnebrandcrème en whoppers.

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?

Het bestaat er vast, maar ik mis echt een hele goede dekkende concealer of foundation voor mijn huid. Ik ben heel licht en krijg snel een geïrriteerde huid. Oh wacht! Dan wil ik graag een kick-ass facewash. Of masker. Die je dan op doet en al je puistjes er van weg gaan.

Neeeee, ik weet het al. Mijn haar wordt zo dun door medicijnen, ik zou heel graag iets hebben waardoor er meer haar terug groeit! Ja dat wil ik. Nu weet ik het zeker.

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?

Dat heb ik al gedaan! Ik heb 4 jaar lang geblogd vroeger en toen dat is gestopt heb ik vorig jaar voor kerst een boek er van gemaakt. Ik heb het echt via een uitgever gedaan en je kunt mijn boek ook kopen hier.

Nu zou ik graag een leesboekje uitbrengen voor jonge kinderen die in een rolstoel komen te zitten. Het is natuurlijk apart en anders en klasgenootjes gaan er op reageren en ik wil daar op een leuke manier er mee omgaan. Heb al veel uitgewerkt voor dat idee. Wie weet kun je het ooit kopen!

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?

Oh pff. Etiquette? Ik vind veel tieners van nu echt zo lomp en onbehouwen. Geen respect voor ouderen, asociaal gedrag op straat of in openbare plekken. En ook een soort maatschappijleer 2.0. Dat je leert wat er speelt in de wereld. Actualiteiten. Niet dat je denkt dat Vaticaanstad een soort Bataviastad is of zo. Dat vind ik belangrijk.

Creëer Het Op Jouw Manier tag 2

Als je een film zou maken, wie zou er dan in spelen en waar zou het over gaan?

Hmmmm, iets met Jason Statham, Robert deNiro, Christopher Walken, Liam Neeson en Charlie Hunnam. Het moet een actiefilm/thriller zijn. Jason moet iedereen in elkaar slaan, Robert moet iets met de maffia doen, Christopher moet een hele mooie speech maken zoals in True Romamce, Liam moet iemand bellen en zoeken en Charlie moet echt gewoon de hele film naakt en bezweet door het beeld lopen. Maakt mij niet uit waar het over gaat, als het bovenstaande maar gebeurt’

Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?

Ik zou magisch kunnen lopen. ;-) Nee, ik zou een soort magneten in mijn handpalmen willen hebben. Dat ik ergens op focus en dat het zo naar mijn handen gezogen wordt. Zo kan ik overal bij.

Binnenkort deel 2 met mijn antwoorden over onder andere welk dier ik zou fokken, mijn eigen gemaakte emoji en droomhuis.

Zouden jullie mijn creaties kopen!? Laat het me weten in de comments!

The Girl in Bed

Facebook / Instagram / Bloglovin’

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge