Creëer Het Op Jouw Manier Tag – Deel 2

CREEER HET OP JOUW MANIER TAG DEEL 2Vandaag deel 2 van de Creëer Het Op Jouw Manier Tag. Deel 1 kun je hier vinden.

Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?

Ik zou magisch kunnen lopen. ;-) Nee, ik zou een soort magneten in mijn handpalmen willen hebben. Dat ik ergens op focus en dat het zo naar mijn handen gezogen wordt. Zo kan ik overal bij!

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?

Een soort Foodeicious. Ik kan uren boodschappen doen en wil elk potje kruiden hebben. Alle lekkere dingen, chocolaatjes, snoepjes, sauzen, olies, broodjes; ik wil het verkopen. En dan ‘don’t get high on your own supply’ geldt dan. 

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?

Nou, dan wil ik gewoon iemand die mij alles aangeeft. Dus als ik dan géén superheld zou zijn, dan wil ik gewoon een robot die mij overal bij helpt. Mijn moeder, maar dan op batterijtjes. Handig!

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?

Een The Girl in Bed app bestaat al, dus dat is al heel cool! Maar zo’n app als Isabel in Project Prep maakt zou echt heel fijn zijn. Ik heb teveel kleren. Eigenlijk zou ik Cher Horowitz’ computerprogrammaatje willen. Ken jij de film Clueless nog? Geweldige film. Beter dan Mean Girls. Volgens mij is heb ik nu in de bloggerskerk gevloekt.  Don’t care. #teamClueless.

creëer het op jouw manierAls je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc?

Het ultieme dier bestaat al en dat is mijn lieve lieve Luke. Luke is een labradoodle en zoooo vriendelijk. En heel loyaal. Waaks, maar niet voor de mensen die hij leuk vindt. Hij houdt ook echt van mij denk ik. Slaapt in mijn kamer, als ik wakker word springt hij met zijn voorpoten op bed voor een knuffel en vindt het leuk als ik tegen ‘m praat. En nu wil ik gewoon dat hij terug praat. Ik zou hele leuke gesprekken met hem voeren denk ik. Op de foto boven zie je nog een hondje en dat is Wibi. Wibi ziet er heel leuk en lief uit, maar hij is meer op zich zelf. Hij hoeft geen stem. Hij zou echt zo stik chagrijnig en serieus zijn. Ben ik echt van overtuigd. Als je met hem speelt blijft ie 9 van de 10x ook gewoon liggen. Eigenlijk is Wibi de grumpy dog van de lage landen.  Maar een pratende Luke wil ik dus fokkenn. Super gezellig man!

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?

Het zal er vast zijn: salted caramel chocolate.

Als je zelf een emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?

Ik ben niet zo’n emoji-fan. Ik gebruik nog old school de ‘:p’. Ik mis eigenlijk niks. Nou, misschien de eiffeltoren. Maar eigenlijk niet echt iets.

Als je een eigen drankje zou mogen maken, hoe zou het eruit zien en hoe zou het smaken?

Nou, simpel. Ik gebruik vaak zo’n Vicks Inhaler omdat mijn neus dicht zit. Dat is zo lekker fris in mijn hoofd, dat ik het wel eens wil opeten.  Dat kan natuurlijk niet, maar als ik het zou op kunnen drinken, graag. En dan niet warm. Zoals muntthee vind ik dan weer vies. Oh en ik vind Type-ex echt heeeeeel lekker ruiken. Echt hmmm. Vooral het Bruna huismerk. Oke, ik ben gek.

creëer het op jouw manier shangri-la parisAls je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?

In Parijs, met uitzicht op de eiffeltoren. Klassiek, maar met moderne touch. Een beetje zoals mijn nieuwe slaapkamer! Die laat ik zien als het af is en dan komen we nog een keer terug op deze vraag. ;-)

Zou jij een hond willen die praat? En heb je mijn app ook al?

The Girl in Bed

Facebook / Instagram / Bloglovin’

  • Gea

    Ben ik niet goed genoeg meer voor je? :) :)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge