Chanel Beauty Shoplog

Chanel Beauty Shoplog

Een van mijn favoriete dingen die ik kan doen op een regenachtige dag is online shoppen. Tegenwoordig kun je recht uit de Chanel boutique de nieuwste make-up producten bestellen en dat heb ik dus ook deze keer weer gedaan. Mijn Chanel beauty shoplog bestaat uit limited goodies en 2 nieuwe producten. Kijk je mee?

LE ROUGE CRAYON DE COULEUR – N8 FRAMBOISE

Chanel Beauty Shoplog N8 FRAMBOISE

Lang na Clinique’s chubby stick komt Chanel ook een soort potlood/stick. Het is misschien een beetje mosterd na de maaltijd, maar ik was toch heel benieuwd. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van deze sticks in het algemeen. Maar ik wil graag deze crayon de couleur een kansje geven. Ik vind de kleur prachtig en typisch een Chanel kleurtje. Het heeft een satijnglans finish en dat vind ik ook altijd fijn aan mijn andere Chanel lippies. Niet overdreven droogmakend mat, maar ook niet glossy!

POUDRE ILLUMINATRICE – CAMÉLIA DE CHANEL

Chanel Beauty Shoplog CAMÉLIA DE CHANEL

Kunnen we even een moment pakken om naar deze ontzettend mooie highlighter staren? Ok thank you. Helaas is de highlighter niet meer te koop nu. Alle informatie die ik er over heb kunnen vinden is dat het alleen in Frankrijk te koop was. En dus in de Chanel boutique. Ik durf ‘m niet zo goed te swatchen of te gebruiken, haha.

LE VERNIS – 566 WASHED DENIM (Avant-Premiere)

Chanel Beauty Shoplog 566 WASHED DENIM

Helemaal nieuw in dit rijtje is deze nagellak in de kleur Washed Denim. Ik ben sowieso fan van alle Chanel nagellakjes oud én nieuw. Maar nu ze die nieuwe finish hebben al helemaal! Ze blijven extra lang glanzen en ze blijven ook langer zitten! Spijkerbroeken-kleur is niet echt gek voor Chanel’s doen, ze hebben immers een paar jaar terug ook een Les Jeans de Chanel collectie gehad. Ik vind toch dat deze Washed Denim meer true to color is dan de drie Les Jeans de Chanel lakjes. I like it!

LE VERNIS – 584 BLEU PASTEL (Exclusief Product)

Chanel Beauty Shoplog 584 BLEU PASTEL

Gimme some pastel <3333 Ik hou zo van licht blauw, pastel en licht roze. Mij had het als baby niks uitgemaakt als mijn kamer blauw én roze was geweest. Ik heb ‘m nu ook op and I love it. Maar echt. Ik kan er niks anders over zeggen. Het lakje is een exclusief product, wees er snel bij anders is het ook foetsie, net als mijn grote rode vriend hierboven!

Ik hoop dat je net zo genoten hebt van mijn Chanel beauty shoplog als ik. Het hele bestellen bij Chanel is ook een feestje trouwens. Je krijgt het super mooi verpakt in echte gift boxen en je kunt altijd twee samples uitkiezen. Die krijg je erbij in speciale zakjes! De verzendkosten (onder de €100, €13,-) is dan minder maar soms is er gratis verzending en dan moet je toeslaan als een volleerde shopper die heeft liggen wachten in een struikje net als een paparazzi van een roddelblaadje.

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge