Babassu Shoptips

Babassu Shoptips becca

Ooit heb ik het over de Vogue Online Shopping Night gehad (hier  te lezen). Je kan online van 12 tot 12 vandaag shoppen met korting bij diverse winkels. Deze keer is het een Sports & Health editie en daar kan ik niet zoveel mee want ik kan niet sporten. Wat ik wél kan is make-up kopen en dat kan dus bij de aangesloten Babassu. Ik heb even snel wat Babassu shoptips verzameld, er is namelijk 12 uur lang 20% korting!! 

Becca

Babassu Shoptips becca

Eeeeindelijk. Ik wist natuurlijk wel allang dat dé holy grail onder de highlighters hier te koop was, maar zo vaak highlight ik mijn bakkes niet en ik heb er al een prachtige variant van Dior, maar door al dat gehype heb ik het gevoel dat ik toch een stukje Champagne Pop op mijn gezicht mis. Nu met de korting koop ik er een hier!

 

Pixi

babassu shoptips pixi

Waar menig Amerikaanse blogger lyrisch over is, is het de Glow Tonic van Pixi wel. De tonic is een soort dagelijkse peel die niet zo ‘agressief’ is als een peeling. Vandaar dat je ‘m elke dag kan gebruiken. De Pixi Gel Tonic is uitverkocht en alleen te pre-orderen. Maar er is ook een giftset te koop, peeling watjes en andere leuke vezorgingsproducten zoals de Hydrating Milky Mist die al in mijn winkelmandje ligt.

 

BY TERRY

Babassu shoptips by terry

Het merk BY TERRY  ken ik alleen uit vlogs en blogs van anderen. Zelf zie ik het nu pas voor het eerst en het ziet er heel mooi uit. Het geeft me een beetje een Dior-feeling. De kwasten zien er heeeeel mooi uit, maar onze Terr’ vraagt er €90 voor. Die laat ik liggen uiteraard, maar ik zou zeker even dit merk bekijken. Ze hebben ook veel vezorgingsproducten.

 

Ladurée

Babassu shoptips laduree

Wat een verrassing om Ladurée bij Babassu te vinden! Ik vind alles van Ladurée er zo mooi uitzien, alles heeft zo’n hoog heb-gehalte waar Marie Kondo een rolberoerte van zou krijgen. Ze hebben 8 theesoorten te koop en de prijzen verschillen tussen de €19 en €29 euro.

 

Dit waren mijn Babassu Shoptips. Ik vind het een leuke winkel, met leuke niche merken. Het heeft net wat meer buitenlandse merken dan Skins, dus nu kunnen we zelf ook een beetje een american blogger voelen! Je kunt alles van 12:00 tot 24:00 kopen met 20% korting met de actiecode: VOSNBAB17. Voor meer leuke shopadresjes die mee doen aan de VOSN klik hier.

Wat ga jij kopen?

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge