AliExpress Shoplog

aliexpress shoplog

Ik vind dat ik mezelf best een ervaren internetshopper mag noemen. Noem een webshop en de kans is groot dat ik er wat heb gekocht. Behalve bij AliExpress. Ik vond miniinthebox al een hele exotische ervaring, dat ik eigenlijk nooit bij AliExpress keek. Totdat ik ineens overal shoplogs op Youtube zag. Hé ik kan dat ook best wel! Dus in Augustus heb ik de stoute Chinese schoenen aangetrokken en wat dingen besteld. Dus ik ben wat late to the party, maar hier is dan mijn allereerste (en misschien wel laatste?) AliExpress shoplog!

Tijdens een gekke donderdagmiddag, 3 augustus om precies te zijn, heb ik een lange middag gespendeerd aan het struinen door AliExpress. Wat een meuk hebben ze daar! Je weet niet waar je het zoeken moet en soms zijn er zoveel leuke dingen dat je een kleine adrenalineshock krijgt. Tenminste, ik heb daar last van. Als ik een winkel binnenkom met een hoek met gouden shiny accessoires of nieuwe Chanel make-up, dan gaat mijn shoppers-hart sneller kloppen!

Ik heb een aantal goedkope dingetjes gekocht, maar ook een grote duur item. Spoiler alert: het is allemaal op tijd binnengekomen! Maar ik heb wel een kleine beginnersfout gemaakt, ik heb namelijk voor sommige dingen wel verzendkosten betaald. Maar ach, die paar cent slaat ook geen deuk in mijn budget. Ik laat hieronder zien wat ik heb gekocht. Links zie je hoe het op de site eruit zag en rechts zie je hoe het in het echt eruit ziet. Onder de foto zal ik de prijs zetten die ik heb betaald op dat moment en wanneer het aan is gekomen hier thuis. Ook zal ik de verkoper linken als die nog bestaat! Ik heb dus alles 3 Augustus gekocht!

aliexpress shoplog-3

12 Augustus – €0,72 per stuk – SHOP

Ik houd van lipstick kwastjes. Ik heb er een paar, maar ik heb veel meer kleuren lipsticks dan kwastjes. Dus ik heb er drie besteld om te proberen. Deze zagen er van alle kwastjes het op AliExpress het beste eruit. Ik heb ze gelijk geprobeerd toen ze binnen kwamen en ze zijn echt goed. Ik ben er blij mee, voor €0,72(!!!) per stuk. Die ik normaal gebruik kosten een tientje. Een goede deal dus.

 

aliexpress shoplog-7

14 Augustus – €3,68 per stuk (met verzendkosten totaal €9,09 – SHOP

Deze oorbelletjes zijn denk ik wel een miskoop. Ze zijn zo klein dat ze in je oorgaatje verdwijnen denk ik. Er is al een paar verdwenen trouwens, want dat ene vierkante paar was voor mijn moeder en ze kan ze dus al niet meer eens vinden. Ik kreeg van de verkoper nog een paar oorbellen als extraatje, die zie je hierboven op de foto. Aanrader? Nee. Tenzij je van lilliputter-oorbelletjes houdt.

 

aliexpress shoplog-6

15 Augustus – €4,15 – SHOP

En toen kwam dit paar oorbellen binnen. Die zijn gelijk een stuk groter en zijn precies hetzelfde als op de foto. Ik vind ze in ieder geval leuk. Ze kwamen niet geleverd in dat rode doosje die je op AliExpress ziet staan, dat is dan wel jammer. Ik heb ze nog niet gedragen, want mijn gaatje was weer eens dichtgegroeid.

 

aliexpress shoplog-2

17 Augustus – €0,71 – SHOP

Make-up kwasten schoonmaken vallen hier onder een van die klusjes die je het liefst zolang mogelijk uitstelt. Het is een kliederboel en je bent er gewoon een tijdje mee bezig. Toch heb ik dit gekke ding gekocht. Het is redelijk klein en er zit een gat in waar je je vingers in kan steken om het vast te houden tijdens het wassen. Werkt goed.

 

aliexpress shoplog-4

18 Augustus – €1,62 – SHOP

Nog een sleutelhanger, wederom niet voor mij. Mijn moeder heeft een Vlieger&Vandam tas en portemonnee. Ze was ook al een tijdje opzoek naar een soortgelijke sleutelhanger. Dat konden we helaas niet vinden, maar wel deze bad boy. Op AliExpress ziet ie er anders uit dan in het echt. Ook lijkt het veel groter op bepaalde foto’s die op de verkooppagina staan. Gelukkig valt dit echt reuze mee en hangt er gewoon een leuk klein geweertje langs je sleutels te bungelen in plaats van een of andere AK-47.

AliExpress Shoplog

18 Augustus – €2,01 – SHOP

Everybody needs a fluffy kwast. Behalve ik. Ik poeder me nooit af na de foundation, ik heb dan ook nul translucent powders in mijn bezit. Mijn moeder poedert zich wel af en dat gaat perfect met deze Instagram-proof kwast. Het is plastic fantastic, maar de haren zijn goed. Al met al een dikke fluffy aanrader!

aliexpress shoplog-5

13 September – €2,43 per stuk – SHOP

Een klein maandje later kreeg ik deze beroemde bloemen-lipstickies binnen. Ik heb er drie gekocht, een voor mij en twee voor de nichtjes. Niet bij iedereen zag het bloemetje er mooi uit. De verpakking kwam ook totaal kut aan en vond ik dat wel een beetje een tegenvaller. Ook dit is super plastic fantastic en ik had me er iets mooiers bij voorgesteld? Maar het lipstickje is wel grappig. Het is doorzichtig maar wordt roze op de lippen. De ene ruikt chemischer (chemische perzik, dat dan weer wel!) dan de ander. Ik vind ze wel grappig om cadeau te doen.

 

aliexpress shoplog-8

13 september – €20,58 – SHOP

Mijn duurste en grootste aankoop is dit kerst dekbed. I love kerst en mijn bed vanaf nu ook. Er waren echt tig opties om uit te kiezen en ze hebben echt wel leuke prints! Je kon kiezen uit verschillende sets qua maat. Je moet wel even goed lezen welke je moet kiezen. Ik heb er €21 voor betaald in Augustus, is het zijn geld waard? Hell yes. Ik heb nog nooit zo’n intens zacht dekbed gevoeld. De kleur komt op de foto niet mooi over, maar het is heel mooi donkerblauw. Het lijkt bijna Egyptisch katoen zo zacht. Ik zou hier nog wel 30 dekbedden bestellen, maar ik heb er eigenlijk al veel te veel. Misschien volgend jaar eentje, ssst.

 

Dat was mijn AliExpress shoplog! Ik heb nog wel wat andere bestellingen gedaan, waar je er een van binnenkort terugziet in een Interieurhoekje blogpost!

Koop jij wel eens wat bij good ol’ AliExpress?

The Girl in Bed

 • Lily

  Ik moet toegeven dat ik inmiddels de Ali-fever wel goed te pakken heb hoor... Hier en daar een miskoopje inderdaad, maar voor díé prijs? Check vooral ook eens de telefoon hoesjes en stationary! 😍 Lily onlangs geplaatst...A brand new pathMy Profile

  • Manon

   Bedankt voor de tip. Durf daar eigenlijk niet zo goed op te kijken, bang dat ik alles koop haha.

 • Mjay

  Ik heb werkelijk nog nooit geshopt op Ali! Hou er denk niet zo van om in een wir war van producten te zoeken maar jouw dekbed, dat vind ik echt de moeite! Mss toch maar eens kijken straks ;-) Mjay onlangs geplaatst...Feestelijke Halloween look met een kantjeMy Profile

  • Manon

   Doen! Wel nu want dan heb je het voor kerst nog binnen.. :)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge