wat er in mijn handtas zit the girl in bed

8. Wat in mijn handtas zit

wat er in mijn handtas zit the girl in bedIk moest best wel lachen toen ik ‘wat in mijn handtas zit’ zag staan. Een handtas. Ik ben helemaal geen handtas-meisje! Dat is ook helemaal niet handig met een rolstoel en het achterop aanhangen is ook niet echt slim, dan ben ik namelijk een sitting duck voor half crimineel Nederland. Ik neem wel altijd een make-uptasje mee zónder make-up die ik dan bij een ander in de tas doe. Nou die heb ik wel uiteraard op de foto gezet!

wat er in mijn handtas zit the girl in bed

Aangezien ik ga verhuizen heb ik al mijn clutches en leuke ‘tasjes’ al in dozen zitten, dus voor nu gebruik ik een glitterzakje (always stay fabulous) van de Primark (stay fabulous and cheap, anders kun je nooit al die vintage Chanel dingetjes kopen). Die kostte ooit €5,- wat ik voor Primark begrippen wat overpriced vond, maar het was weer zo’n “I’ve got to have it, or I’ll die”- moment, dus die hebben we maar afgerekend. Op naar de inhoud:

wat er in mijn handtas zit the girl in bedZoals je kunt zien speel ik ook voor apothekersvrouw als ik van huis ben, haha. Ik zal het even uitleggen:

– Een visitekaartmapje waar mijn visitekaartjes voor www.denagellakbrigade.nl in zitten plus mijn bankpas en IDkaart.

– Mentos mini mints, deze knoflookliefhebber heeft dat nodig

– Rennies, maagzuur komt altijd als je het niet verwacht en kan dan knap vervelend zijn

– Ibuprofen 400mg voor als ik lang weg ben en overal een beetje spierkramp heb en stijf word, dan pak ik er zo een. Ik ga helemaal naar mijn happy place dan, want ik raak daar zo ontspannen van. Heel relaxend.

– Paracetamol heb ik nodig als ik ergens op een plek pijn heb wat echt spierpijn is. Ik voel vaak het verschil tussen spierpijn en zenuwpijn. Paracetamol werkt bij mij niet als ik zenuwpijn heb, ibuprofen wel.

– Dan heb ik er ook twee diclofenacjes bij liggen van 50mg. Heel soms krijg ik wel eens een buikpijnaanval die vergelijkbaar is met een blinde darmontsteking. Dat is al algemeen bekend bij mij, na 1x op de spoed binnen te zijn gekomen en 2x nachten lang wakker te hebben gelegen van de pijn (samuraizwaarden in je onderbuik, 300 steken per minuut zo’n 8 uur lang, au) is echt te veel van het goede om nog vaker zo actief mee te maken. Laatste paar keren ben ik behandeld door een injectie met 75mg (of hoger) diclofenac, waarna ik gelijk helemaal knockout was. De laatste keer kreeg ik weer zo’n aanval en toen nam ik zo’n diclofenacje en gelukkig ging het vrij snel ‘weg’. Nou weg, de verdoving werkte goed en toen het was uitgewerkt was de aanval ook gestopt. Ik zou absoluut niet willen dat ik het zou krijgen als ik bijvoorbeeld aan het shoppen ben en dan eerst naar huis moet voor pijnstilling.

– Een iets luchterig item in mijn tasje is een luchtje ;-). Een sample van DKNY.

– Het roze potje zit ibuprofengel, voor op plekken waar ik bij kan smeer ik liever de gel dan dat ik een pilletje neem.

– In het witte potje zit tantum, ook een spiercreme. Vergelijkbaar voor mij aan paracetamol. Ook een vervanger.

– Oordopjes, staan niet op de foto.

wat er in mijn handtas zit 2 the girl in bed

Dat was het. Geen make-up want ik blijf niet zolang van huis dat mijn masker er afsmelt, geen cash want ik doe niet aan losse centen, mijn mobiel zit in mijn hand en mijn zonnebril leg ik ergens weg of hang ik aan m’n shirt/of op mijn hoofd gewoon. in dat witte kleine zakje er in zitten alle pillen. Overigens ben ik geen pill poppin’ girl in bed, ik haat dat juist. Ik heb liever iets pijn dan gelijk iets slikken, maar better be safe than sorry!

Dit is wat er in mijn handtas zit, nou, wat er in andermans handtas gestopt wordt, haha. Wat nemen jullie allemaal mee?

The Girl in Bed

 

De andere blogposts van de 31 Days Blog Challenge vind je hier. Volg me ook op Bloglovin’ om geen update te missen!

  • Inci

    Aan 'verdovende' middelen geen gebrek. Haha. Leuk om te lezen...X

    • Manon

      Haha, precies

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge