40 Beauty Questions Tag

40 Beauty Questions Tag


40 Beauty Questions TagThe Girl in Bed is geen beautyblog, maar toch vind ik het leuk om wel eens iets van beauty online te zetten. Zo kon je bijvoorbeeld al zien wat er in mijn make-uptas aan producten zit. Op de nieuwe blog van mijn nichtje en haar vriendin genaamd Milkshakes & Mascaras, vond ik een leuke tag. En je weet, The Girl in Bed houdt wel van een tagje op z’n tijd. Vandaag heb ik voor jullie de 40 Beauty Questions Tag! 40 vragen over mijn make-up habits en welke producten ik fijn en juist niet fijn vind!

1. Hoe vaak per dag was je je gezicht?

Meestal 1x per dag. Ik heb niet altijd make-up op (wie gaat er full face zo op bed zitten?), dus ik vind dat ik het niet 2x per dag grondig hoef te reinigen. En soms vergeet ik het wel eens een dagje. Of twee. ;-)

2. Wat is je huidtype (vettig, droog…)?

Gemengd. Als ik het niet goed schoonmaak dan wordt het droog. Was ik mijn gezicht te vaak, dan wordt het heel vettig.

3. Welke facewash gebruik je op het moment?

De Clarimatte T-Zone Control Cleansing Gel van REN skincare. Na lang zoeken en veel (maar echt, skincare is duur man) geld heb uitgegeven voor tubes creme en facewashes ben ik bij REN uitgekomen. Vooralsnog vind ik het een heel fijn merk uit Engeland.

4. Scrub je wel eens?

Jazeker. Ik gebruik hier de Micro Polish Cleanser en de Glycolactic Radiance Renewal Mask voor. In de laatst genoemde zitten fruitzuren en die ‘branden’ eigenlijk de bovenste dode huidlaag van je gezicht af, waardoor je na 10 minuten een super zacht (en rood) gezichtje hebt. Aangezien dit best een heftig spulletje is, gebruik ik tussendoor de Micro Polish Cleanser. Dat is een combi tussen een gewone scrub, de Glycolactic Radiance Renewal Mask en een gewone facewash. De scrub is mild en kun je dus vaak gebruiken.

5. Welk merk gebruik je daarvoor?

Allemaal REN skincare, baby!

6. Welke dagcrème gebruik je?

Je ziet het vast niet aankomen, maar het is alweer een cremepje van REN. Ik gebruik een creme die op de facewash aanpast: Clarimatte T-Zone Balancing Gel Cream.

40 beauty questions REN skincare

7. Heb je sproeten?

Nee.

8. Gebruik je oogcrème?

Ook niet, ik ben helemaal niet van het smeren ook.

9. Heb je of had je een acnè-gevoelige huid?

Helaas een acne-gevoelige huid.

10. Heb je ooit ProActiv gebruikt?

Nee, daar hoor ik echt horrorverhalen over ook, dus daar blijf ik lekker van weg!

11. Welke foundation gebruik je?

De Giorgio Armani Luminous Silk Foundation in de kleurnummer 5. De kleur is precies goed voor mij.

12. En welke concealer?

Ik ben een slechte meid die niet op haar puistjes is voorbereid. Ik heb niet echt een goede concealer.

13. Weet je wat je ondertoon-kleur is?

Ik ben heel roze van binnen en buiten. Er is niks geels te vinden in mijn huid.

14. Wat vind je van valse wimpers?

Leuk bij anderen. Bij mij zijn ze al ingebouwd. Ik heb hele lange en dikke wimpers van mezelf.

15. Wist je dat mascara officieel maar 3 maanden houdbaar is?

Jaaaaaa, ssst. Jongens, we blijven bezig zo. Heb je net een overpriced mascara gekocht, moet je die 3 maanden later weer weg gooien!

40 beauty questions mascara

16. Welk merk van mascara gebruik je?

Laatste paar keren een van Stila, maar die prikt echt intens. Duizend accupunctuurnaalden in mijn iris. Dus normaliter gebruik ik er eentje van Clinique, namelijk de Feathering Mascara Lash Power in het zwart.

17. Sephora of MAC?

Sephora.

18. Heb je een MAC Pro-Card?

Nee, ik ben geen MAC-meisje. (Ik vloek nu vast in de beautyblogger-kerk)

19. Welke make-up tools gebruik je voor het aanbrengen van je make-up?

Voor mijn foundation gebruik ik een kwast van Barbara Hofmann en voor de rest gebruik ik de kwasten van Chanel Les Minis en lippenkwastjes van elk merk.40 beauty questions chanel les minis

20. Gebruik je een basis of primer voor de ogen?

Nee.

21. En voor het gezicht?

Ook niet. Ik ben niet zo lang ergens dat mijn make-up er af kan smelten. Voordat dat gebeurt is dit vogeltje al gevlogen!

22. Wat is je favouriete oogschaduw (kleur of tint)?

Ik heb een hekel aan oogschaduw, haha. Maar een smokey ooglook kan ik wel waarderen.

23. Gebruik je vloeibare eyeliner of een potlood?

Allebei. Ligt er aan waar ik zin heb die dag! Beide van Stila.

24. Hoe vaak prik je jezelf in de ogen met een oogpotlood?

Nooit. Mijn moeder brengt mijn make-up aan. En dan is het in-je-oog-prik-gevaar wel minder.

25. Wat vind je van losse oogschaduws?

Die vind ik al helemaal niks. Behalve de Maybelline Color Tattoo variant.

26. Gebruik je minerale make-up?

Nee.

27. Wat is je favoriete lippenstift?

Bijna elke lipstick van Chanel Rouge Allure (Velvet) lijn. Maar mijn ultieme favoriet is dan toch wel Chanel Rouge Allure Velvet 38 La Fascinante. Een rode kleur.

40 Beauty Questions Tag chanel rouge allure velvet lipstick

28. En lipgloss?

Ik draag vrij weinig lipgloss, ik heb er laatst een gekocht van MUA (Make Up Academy) die ik wel heel leuk vond. Nog niet op gehad, haha.

29. Wat is je favoriete blush?

Nars Orgasm en Chanel Jardin Blush Camélia Rosé.

30. Koop je wel eens make-up via Ebay?

Nee, maar wel wat oude lakjes van Chanel op Marktplaats. Denk aan kleuren die al jaren niet meer te koop zijn bijvoorbeeld.

31. Houd je van drogisterij make-up?

Ja hoor, als ze goed zijn wel. Mijn moeder heeft bijvoorbeeld het Naked palette en Undress Me van MUA wat een hele goede dupe er van is. Echt een aanrader.

32. Ga je wel eens naar CCO’s? (Cosmetic Company Outlets)

Nee, wel van gehoord. Misschien maar goed dat ik er niet heen kan (moet met pasje, toch?) want dan had ik alles gekocht. De combi tussen korting en high-end producten zorgt ervoor dat er een klein monstertje in mij los komt die alles wil kopen. Denk ik.

33. Heb je ooit overwogen make-up lessen te nemen?

Nou, ik kijk make-up tutorials. Geldt dat ook als make-up lessen nemen?

34. Ben je klunzig bij het aanbrengen van make-up?

M’n moeder heeft een steady hand.

35. Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?

Als je foundation niet goed zit. Ik bedoel, als je gezicht maar goed (in de basis) zit, toch?

36. Houd je van kleurrijke make-up (lippen en ogen) of juist van neutrale tinten?

Altijd felle lippen!

37. Welke celebrity heeft vaak mooie make-up?

Oh pfff, bijna allemaal toch wel? Ik kan geen persoon nu noemen.

38. Als je het huis maar met één make-up item kon verlaten, wat zou het dan zijn?

Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation (10). Dat is zo’n losse poeder die je binnen 10 seconde op je bekkie kan poederen en er dan acceptabel eruit ziet. Voor foundation moet je toch secuur te werk gaan. En die van Chanel kan je zelfs opdoen in de auto als je een slalom moet rijden.

40 Beauty Questions Tag chanel vitalumiere loose powder

39. Verlaat je wel eens je huis zonder make-up op?

Noooooooit. Alleen als ik doodziek naar het ziekenhuis moet ofzo. Maar zelfs dan zou ik nog die Chanel poeder op willen.

40. Vind je dat je er goed uitziet, zelfs zonder make-up?

Nee. Maar ik heb het geaccepteerd.

 

Zo, dat waren alle 40 vragen. Ik vond het nogal wat hoor. Je kan de vragen overnemen en zelf gebruiken, maar de dames van Milkshakes & Mascaras vinden het leuk als je een comment bij hen achterlaat met het bericht dat je ook de 40 Beauty Questions tag hebt ingevuld.

Nu ben ik wel benieuwd welk product jullie zouden meenemen als je snel het huis uit moest? Laat me het weten in de comments!

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge