waarom blog ik eigenlijk the girl in bed 2

31. Waarom blog ik eigenlijk?

waarom blog ik eigenlijk the girl in bed 2Na 30+ blogs geschreven te hebben in 1,5e maand tijd, vroeg ik me soms wel eens af waar ik mee bezig ben. Al die uploaddeadlines, uren durende online kruistocht naar de perfecte foto, of ’s ochtends vroeg op het perfecte licht wachten tot mijn moeder de mooiste productfoto kan maken. Ja, bloggen is niet zo makkelijk als je zo zou denken. Waarom blog ik eigenlijk? Ik leg het je uit.

Sinds die nare gebeurtenis in 2008, zit ik dus thuis. Ik heb 2x een poging gedaan om iets te studeren thuis, maar vergeleken met nu, waren die studies niet te doen online. Niet omdat het moeilijk was, maar het huiswerk insturen en wachten op feedback was gewoon ver beneden peil. Ik wilde wel wat doen in mijn leven. Ik wilde niet een nietsnut worden en alle vergaarde IQ-puntjes weggooien aan Koffietijd en GTST.

Ook zat het hele doodgaan-ding nog in mijn hoofd destijds, dus na wat online aanmoediging via twittervrienden ging ik in juni 2010 starten met een blogje. In september wilde ik opnieuw beginnen en begon ik met een nieuwe blog. Ik wilde dat áls ik er ooit uit piep, iets achter gelaten hebben in de wereld.

Nu in 2015 bestaat die blog niet meer, maar wel in boekvorm! Ik heb ze aan familie en vrienden gegeven en nu heb ik officieel toch iets achtergelaten. Tegenwoordig blog ik dat ik het leuk vind en omdat andere mensen het ook leuk vinden. Ik geniet ervan als mensen het lezen, als mijn bezoekersaantallen stijgen.. Daarom blog ik.

Waarom bloggen jullie? Voor jezelf, voor de views of wat anders?

The Girl in Bed

P.S. Dit is het laatste artikel van de 31 Days Blog Challenge. Ik zal er nog iets over vertellen de komende week. Bedankt voor het lezen!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge