What's in my beauty bag the girl in bed

30. What’s in my Chanel beauty bag

what's in my beauty bag the girl in bed 2Yes! Het is nu eindelijk tijd om mezelf een klein beautybloggertje te noemen. Het een na laatste artikel van de 31 Days Blog Challenge gaat over mijn make-up tas zit. En dat vind ik leuk, want mijn mooie Chanel beautycase kan wel eens een blogpostje gebruiken, haha. Dus vandaag heb ik voor jullie een What’s in my Chanel beauty bag voor jullie!


what's in my beauty bag the girl in bed 2

Tadaaa! Is ‘ie niet mooi? Ben er echt super blij mee. Ik heb ‘m gekregen voor kerst van de enige echte kerstvrouw, mijn moeder. Het is een vintage beautycase/cosmeticatas. Soepel leer, groot.. Ja ik ben er blij mee. En het leuke is dat het helemaal gevuld is met make-up!

Gezicht

Technisch gezien zit mijn liquid foundation er niet in, dus telt ie ook niet voor de ‘what’s in my beauty bag’. Maar het past er gewoonweg niet in haha. Ik gebruik het wel natuurlijk, dus he. Ik zet het er toch maar mooi bij.

 • Giorgio Armani Luminous Silk Foundation nr. 5
 • Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation 10

 

what's in my Chanel beauty bag foundation the girl in bed

 

Ogen

Ik heb niet zo heel veel producten voor de ogen en wenkbrauwen, want mijn wenkbrauwen zijn al goed genoeg van zichzelf en bij mijn ogen is het heel gevoelig, dus heel veel merken zorgen voor traanoogjes, en dat kan je natuurlijk niet gebruiken als je net een half uur je maquillage erop hebt zitten te smeren.

 • Clinique Feathering Mascara Lash Power zwart
 • Chanel Highlighter Face Pen 20
 • Chanel Stylo Eyeshadow 127 Laurier Rose
 • Dior Twin Set Eyeshadow 090
 • Chanel Le Crayon Yeux 47 Brun Intense
 • Styla Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner Intense Black
 • Chanel Les 4 Ombres 202 Tissé Camélia
 • Chanel Le Crayon Yeux 47 Brun Intense

what's in my Chanel beauty bag ogen the girl in bed

Wangen

In de wereld van de gekleurde wangetjes ben ik een paar jaar geleden pas ingestapt. Ik heb er sindsdien een paar en die zijn allemaal erg fijn. Ik ben het meest blij met m’n Nars Orgasm blush en de Riri Woo Bronzer van MAC.

 • Chanel Les Beiges Healthy Glow Multicolour 01
 • Chanel Jardin Blush Camélia Rosé
 • MAC Riri Hibiscus Kiss
 • Nars Orgasm

what's in my Chanel beauty bag wangen the girl in bed

Lippen

Aan de binnenkant zit een klein vakje waar precies 5 Chanel-lipsticks in kunnen. Ik vind de Chanel Rouge Allure Velvet -lijn echt de allerfijnste lipsticks op aarde. Blijft bij mij de hele dag zitten. Ik heb ook 2 Mac lipsticks, waaronder de wereldberoemde Riri Woo. Een labello voor Men is echt een aanrader om te hebben. Deze is mat, dus smeer ‘m over een glansend lipstickje et voilà! Hallo matte lipkleur.

 • Chanel Rouge Allure Velvet 38 La Fascinante
 • Chanel Rouge Allure 40 Prodigious
 • Chanel Rouge Allure 65 Insolente
 • Chanel Rouge Allure Velvet 50 La Romanesque
 • Chanel Rouge Allure Velvet 43 La Favourite
 • NYX Soft Matte Lip Cream 03 Tokyo
 • Labello for Men
 • MAC Riri Woo
 • Mac Viva Glam Miley Cyrus
 • Dior Diorific 008 Golden Shock

what's in my Chanel beauty bag lippen the girl in bed

Tools

Voor kerst kreeg ik van m’n vader Les Minis de Chanel; een mini kwastenset. De kwasten zijn echt enorm zacht, heel verschil dan een normale drogisterijkwast of zo. De grote ‘zilveren’ kwast is van de duitse Douglas, daarmee breng ik mijn foundation mee aan. Het lipkwastje is van Nutrimetics en dat is gewoon een lang verhaal. ;-)

 

what's in my Chanel beauty bag tools the girl in bed

 

 

Zo, dat was de What’s in my Chanel beauty bag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Wat zit er bij jou in je make-uptasje? Laat me het weten bij de comments.

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge