3 musthaves voor de feestdagen

3 musthaves voor de feestdagen wAls je mijn Instagram feed volgt, heb je het waarschijnlijk al gezien. Sinds een week of twee maak ik deel uit van het KNAPP team! KNAPP is de nieuwste beauty- en fashion app in samenwerking met Nederlands grootste beautywebshop JohnBeerens.com. Elke dag komen er leuke artikels online en mijn artikels kun je elke twee weken lezen. Het is voor mij een hele leuke uitdaging om te doen, want ook al houd ik heel erg van make-up om te hebben en om er over te lezen, ik heb er nog nooit over geschreven. Vooralsnog gaat het me goed af, het eerste artikel over een zwart jurkje is al online gekomen. Om voor KNAPP te mogen schrijven heb ik een testblog moeten schrijven, met het thema feestdagen. Ik wil jullie de 3 musthaves voor de feestdagen niet onthouden, dus bijdeze mijn tips om de feestdagen goed door te komen!

De KNAPP App is te downloaden in de App Store en ook beschikbaar voor Android! Zo, op naar de musthaves.

3 musthaves voor de feestdagen

De maand van de feestjes, cadeautjes, veel eten en gezelligheid is aangebroken. December is niet alleen super gezellig, maar ook heel druk. Ik heb daarom 3 musthaves voor de feestdagen uitgekozen zodat je helemaal good to go bent!

Gezichtsmasker

Een lekker masker voor mijn gezicht vind ik belangrijk, daarom zit het ook in mijn beautyritueel. Ga ik normaal voor deep cleansing mud mask, kies ik nu voor het Kardashian Beauty Million Dollar Face Priming Mask. Deze tube maakt mij hebberig! Dit maskertje zorgt ervoor dat de poriën van je gezicht verkleinen en laat door de gouden deetjes een mooie glans achter. Perfect om je make-up over aan te brengen. Zie je er helemaal gephotoshopt uit naast het kaarslicht, prima plan toch?

Als je haar maar goed zit

Full face met je pailletten-outfit ergens verschijnen met een lullig knotje of staartje is rond de kerstdagen een persoonlijke no-go voor mij. Nee, dan komen alle tangen en krullers uit de kast. Als ik thuis kom wil ik mijn ‘coupe toupeer’ weer temmen en dat kan bijvoorbeeld met een conditioner. De CHI Keratin Leave In Conditioner herstelt het haar, zorgt voor een goede glans en is makkelijk door te kammen. Dat willen wij!

Perfect Smile

Ben jij zo’n type die van feestje naar feestje hobbelt deze kerst en oud en nieuw maar wel van de knoflookerige hapjes en rode wijn smult? Dan zijn de White Travel Fingerwipes  echt super handig. Het zit in een klein ziplock etuitje en de speciale spray spray je op de cleansing wipe. Doordat het naar mint smaakt heb je daarna ook nog eens een frisse mond! En; het past sowieso in je clutch!

Met deze 3 musthaves ben jij helemaal klaar voor de feestdagen en zal jij stralend het nieuwe jaar in gaan!

The Girl in Bed

Facebook / Instagram / Bloglovin’

 

  • Mariska

    Dit zijn fijne tips! Ik vind make-up ook wel een must have voor feestdagen eigenlijk :)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge