het beste wat mij is overkomen dit jaar

22. Het beste wat mij is overkomen dit jaar

het beste wat mij is overkomen dit jaarOef, moeilijk hoor. Nummer 22 op de 31 Day Blog Challenge gaat over het beste wat mij is overkomen dit jaar. Nou, het jaar is nog niet voorbij, dus ik kan er niet echt over oordelen nog. If these are the best things that happened to me, then i’m going back to bed. ;-)

Nee, maar even serieus. Ik vind het lastig om te zeggen. Ik kan wel een paar dingen opnoemen waar ik blij mee ben met hoe het balletje rolt, maar er is nog niks groots gebeurd. Ik ben bijvoorbeeld blij met het feit dat The Girl in Bed best lekker loopt al en dat De Nagellak Brigade ook steeds beter gaat. Het kan altijd beter en een echte klapper heb ik nog niet echt gemaakt. Hopelijk komt dat dit jaar nog, maar ik weet ook dat geduld een schone zaak is.

Ik ben blij met het feit dat mijn rolstoel steeds beter wordt. Ook dat proces gaat nog een aantal maanden duren, maar ik kan misschien deze zomer wel wat gaan doen. Ik ben op mijn verjaardag laatst uiteten geweest en heb er zaterdag de hele avond ingezeten op mijn feestje, ik moet er gewoon weer even aan wennen en mijn spieren trainen.

Ook ga ik verhuizen binnenkort en daar ben ik erg blij mee. Het voelt een beetje als een nieuwe start/hoofdstuk in mijn leven.

Ik vind het nu dus toch te voorbarig om te kunnen vertellen wat het beste wat mij is overkomen dit jaar, maar misschien is dit meer iets voor 31 december. Heb jij al een highlight in het jaar?

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge