15 Dingen Die Niemand Vraagt

15 dingen die niemand vraagtThis girl is back. En hoe! Ik vond het tijd voor een tag en heb deze leuke tag gevonden bij jenniefromtheblog.com. Mensen vragen mij altijd ontzettend veel. Hoe het gaat, wat mijn hobby’s zijn (meest gestelde vraag op Tinder?) en wat ik nou precies heb. Deze vragen worden mij nooit gesteld. Zie hier, de tag 15 dingen die niemand vraagt.

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Ik heb een walk-in-closet, dus alles is open. Maar alle andere kasten moeten dicht zijn als ik ga slapen.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Ja, als ze lekker ruiken wel. In het Disney-hotel moet je natuurlijk wel wat meenemen, wie kan die Disney-spulletjes nu weerstaan? Maar in Parijs… Ik heb 2x mogen logeren in het Shangri-La hotel en daar gebruiken ze Bulgari Blanc. Allllllllllles was zo lekker. Ja, toen heb ik wel dingen meegenomen ja.

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee, ik heb wel gepersonaliseerde kentekenplaatjes gehad vroeger met mijn naam er op.

15 dingen die niemand vraagt

4. Gebruik je to-do lijstjes?
De ene week wel, de andere week niet. Ik vervuil zo op die manier bijna elk notitieboekje om het na 3 weken later niet meer te doen. Nu gebruik ik deze weekplanner van de Hema, zie Instagram.

5. Heb je sproeten?
Nee.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Bosjes, bosjes…. Telt een weiland ook? Vroeger als kind moest ik enorm nodig plassen, maar ik was met opa en oma net bij de Rijn aan gekomen om te picknicken. Toen moest ik van oma daar gewoon plassen. Niet bij het picknickkleed natuurlijk, gewoon vlakbij de Rijn.

7. Hoe groot is je bed?
Klein en groot, haha. Ik lig op dit moment in mijn oude eenpersoonsbed, maar mijn nieuwe tweepersoonsbed staat ook al in mijn kamer, alleen nog niet op zijn plek. M’n kamer moet dan weer half uitgeruimd worden en dat doe ik liever als ik dan ook gelijk alles af kan maken in mijn slaapkamer, zodat daarna alles for once and for all helemaal af is!

15 dingen die niemand vraagt

8. Ben je lui?
Ja. Ik kom er gewoon voor uit. Soms denk ik wel eens van ‘pfff, aankleden… ik zet af’ haha. Doen we niet hoor. Ik ben ook koningin in uitstellen, want andere dingen zijn vaak leuker. (netflix, duh)

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Ik ben verhuisd en mijn bed staat op het moment nog niet op zijn plek, daardoor lig ik nu steeds met mijn gezicht onder de felste lamp ever. Ik krijg er hoofdpijn van en ik zie sterretjes in de avond. Als ik een luchtbuks had, dan zat er nu een gat in plaats van een spotje.

10. Kauw je op pennen en potloden?
Vroeger misschien incidenteel. Ik haal pennen uit elkaar, daar werd en wordt mijn moeder altijd gek van.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, ik heb vroeger een trauma aan het bos over gehouden (lees: gestoken door iets engs waardoor ik op mijn verjaardag helemaal onder de jeukende rode vlekken zat, uit mijn rolstoel getrokken door een ezel en aan mijn been getrokken door een geit), dus alles wat met groen, takken en andere dieren dan een hond te maken had, bleef ik ver uit de buurt!

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Nee, behalve naar de Minions en de Dispicable Me films. Die vind ik nog wel echt leuk. Ik houd niet van sprookjes en ik heb ook echt Frozen moeten kijken omdat iemand anders het zo leuk vond, haha.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Nee, ik kan geen trap lopen. Wel tel ik tegels op de badkamer.

15 dingen die niemand vraagt

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Ik kan ook niet dansen.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Nee, haha. Al zou ik niet zo’n type zijn die je bij ‘De Allerslechtste Chauffeur van Nederland’ zou vinden. Rustig blijven, goed kijken en met een beetje common sense kom je al een heel eind denk ik. En anders zou ik gewoon m’n vader of moeder bellen.

Dat was ‘m weer. Ik moet even rustig beginnen natuurlijk! Ik heb een 16e vraag voor jullie bedacht en ik zou het leuk vinden als je die zou beantwoorden in de comments!

Wat is je favoriete pizza-topping?

The Girl in Bed

Facebook / Instagram / Bloglovin’

 • Marrit Beekman

  Stiekem mag ik helemaal geen pizza, maar als ik dan pizza eet dan hou ik ervan als er veel kaas op zit en ik hou ook ontzettend van verschillende soorten vlees/vis op mijn pizza :) ~Live Your Life Reading

  • Manon

   Altijd veel kaas. Altijd! Snap ik. :)

 • Mariska

  Haha, wat weilandverhaal. Despicable me en Minions zijn ook zo leuk! :D

 • Fleur

  Salami is my favorite❤️

  • Manon

   I know! Ik heb toen een hap geproefd van jou, weet je nog? :)

 • Marijn

  Haha, leuke vragen. Die weekplanner lijkt me fijn! x

  • Manon

   Super handig, de versie die ik heb hebben ze niet meer online, wel een uitgebreide versie: http://www.hema.nl/winkel?fh_location=%2F%2Fnlhema%2Fnl_NL%2F%24s%3Dweekplanner&fh_sort=-_match_rate%2Cpnl_stockavailability%2C-%24standaardranking_cocktail&fh_modification=&fh_secondid=pnl_14100609 :)

 • Farah

  Mozzarella!!

 • Gea

  Ik kan de lamp boven je bed altijd nog stuk maken...per ongeluk dan :) Dat van die geit en ezel, hahahahaha weet het nog presies.......en als ik een (mini)pizza eet is het met extra saus en dan met kaas en ananas! Weer leuk dat je er bent!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge