de tijdlijn van mijn dag the girl in bed

15. De tijdlijn van mijn dag

de tijdlijn van mijn dag the girl in bedBen je ook zo benieuwd wat ik gister heb gedaan? Dat is mooi! Voor de 31 Day Blog Challenge moest ik namelijk mijn dag vastleggen en ik heb gekozen voor dinsdag 14 juli. Gister was namelijk een hele standaard dag voor mij. Om de tijdlijn van mijn dag wat leuker te maken heb ik er wat foto’s bij gemaakt, dus dit artikel wordt een good old ‘Plog’!De tijdlijn van mijn dag the girl in bed

12:16  Goedemorgen! Ik heb vandaag lekker uitgeslapen, want gister was The Girl in Bed out of her bed! Mijn rolstoel is wat aangepast waardoor ik kon uiteten gister! Ik ben nu heel moe en heb spierpijn in mijn benen, maar het was het waard! Nu even op mijn iPhone alle tweets, mails en whatsappjes bekijken, met een glas warm water en citroen.

De tijdlijn van mijn dag the girl in bed 2

13:53 Tijd om te gaan ontbijten en lunchen haha. Lekker laat. In de kleine twee uurtjes sinds ik wakker ben heeft mijn oma nog gebeld om mij te feliciteren (oma’s bellen altijd lang en uitgebreid), zijn er twee pakketjes binnengekomen met nog een verjaardagscadeautje er in (woohoo!!) en heb ik de nodige dingen gedaan op de badkamer. Nu ga ik lekker een broodje met kip eten en een stuk taart, want die heb ik gister helemaal niet op!

De tijdlijn van mijn dag the girl in bed 5

14:45 Ik heb mijn laptop aangezwengeld om even mijn blogpost van vandaag (dinsdag 14 juli – wat ik zou doen als ik de loterij win) te pluggen op social media, ik typ een blogpost voor volgende week en bereid ‘m helemaal voor dat ik er op de dag zelf niks meer voor hoef te doen en lees wat blogs. Ik check het EGF (altijd leuk) en regel statafels voor mijn feestje op zaterdag. Ook ben ik partytenten aan het vergelijken, volgens mij ga ik er over dromen vannacht.

De tijdlijn van mijn dag the girl in bed 318:31 Dinner has served! Ik heb er zin in, ik krijg wel snel honger als ik druk bezig ben. Vandaag is het een mexicaanse wrap geworden. Aiaiaiai!

21:30 Gewoon een heel stuk vergeten te ploggen. Ik ben nog geen expert hier in zoals MissLipgloss of 10e. Niks boeiends gedaan na het eten. Ik heb even de sale op net-a-porter.com door geplozen en wat op Facebook gezeten. Nu is het tijd om Barbie terug te kijken op RTLXL.

De tijdlijn van mijn dag the girl in bed 7

23:05 Ik zit een beetje in een seriesdip. Een zwart gat. Ik heb de weken hiervoor NCIS: LA gekeken, en nu weet ik even niet meer wat ik nu wil zien. Ik denk dat ik maar met New Girl seizoen  4 ga beginnen. “Who’s that girrrrlll… IT’s JESS!”

23:45 New Girl liep niet zo lekker op mijn tv, ik stream het via zo’n site via mijn AppleTV die een leuke jailbreak heeft. Dus toen maar iets anders: youtube. Mijn moeder en ik kijken altijd filmpjes van bloggers, maar die waren nu ‘op’. Ik was al bij. Ander favoriet om te bekijken zijn filmpjes over katten en honden. Gister keken wij deze:

00:28 Bathroomtimeeee. Geen foto’s van.

01:08 Zo, ik lig weer in bed en ready to sleep. Ik zit dan nog altijd even wat spelletjes te doen voordat ik ga slapen, ik check mijn instagram nog eens, ik schrik ook van de hoeveelheid mails die ik nog moet bekijken en bedenk wat ik morgen wil eten. Ik heb een beetje spierpijn in mijn benen van gister, maar als goed is hoef dat geen probleem te geven vannacht en val ik zo lekker in slaap.

02:24 Waar gaat de tijd heen? Slaap lekker.

Dat was best een standaard dagje voor mij, morgen is het ongeveer hetzelfde, maar donderdag tot en met zaterdagavond zijn er hele andere dingen gepland en wordt het weer druk druk druk. Maar wel gezellig! Alles voor een feestje he!

The Girl in Bed

 

 

De andere blogposts van de 31 Days Blog Challenge vind je hier. Volg me ook op Bloglovin’ om geen update te missen!

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge