100 BLOGPOSTS WINACTIE

100 blogposts winactie

Wie had het ooit kunnen bedenken dat ik in nog geen jaar tijd ik al 100 blogposts heb geschreven!? Ik vind dat een schouderklopje, maar ook een winactie waard! Als ik niet zoveel leuke comments kreeg en geen lezers zag verschijnen, dan hadden hier geen 100 blogposts gestaan. En als je iets viert, doe het dan goed. Doe het met het All The Best pakket van Lush! Hoe je deze goodies kunt winnen en wat er in het pakket zit, vertel ik hieronder.

“Dit schitterende cadeau heet niet voor niks ‘All The Best’, hierin vind je een aantal van onze bestsellers! The Olive Branch showergel (100g)  heeft een heerlijke citrusgeur die je meeneemt op een mini-vakantie naar het Middellandse Zeegebied. Honey I Washed The Kids Zeep (100g) is niet voor niets zo popuair, je moet echt moeite doen geen likje van deze honing-caramel zeep te nemen. Ro’s Argan Bodyconditioner (45g) heeft een heerlijke zoete rozengeur en zorgt voor een zacht verzorgde huid die naar rozen geurt. Rub Rub Rub (130g) is een showerscrub met zeezout, je velletje wordt heerlijk schoon en zacht. Rub Rub Rub ruikt naar mimosa, lekker fris en opwekkend!” – aldus Lush. Ik heb expres iets gekozen waar niet alleen maar badproducten inzitten. Zo weet ik zeker dat iedereen het kan gebruiken!

Hoe kan je meedoen aan de 100 blogposts winactie? Simpel. Like de The Girl in Bed Facebookpagina en laat achter in de comments waarom jij graag dit wil winnen! De winactie loopt precies 2 weken, 16 april kies ik een winnaar uit! 

En nu ga ik lekker uiteten, soort van mijn eigen winactie. ;-)

The Girl in Bed

 • Fleur

  Omdat ik erg van lush houd, en omdat ik natuurlijk je allerliefste nichtje ben!

 • Ricardo

  Ten eerste: gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik zou graag willen winnen omdat ik Lush producten te gek vind maar nog lang niet alles heb kunnen uitproberen! Ik ben heel benieuwd naar de producten in het pakket :)

 • Fleur

  Wauw wat knap! Ik hoop dat ik en mijn vriendin ook zoveel berichten gaan publiceren op onze site. :) En waarom ik (heeeeel) graag zou willen winnen? Omdat volgende week mijn toetsweek heb en niet kan wachten om daarna met fijne lush producten te ontspannen. Lush maakt me blij :)

 • Daniëlle

  Ooh, wauw, ik houd zo enorm veel van Lush! Zo jammer dat ik geen bad heb, neem weleens een bruisbal van Lush mee naar mijn ouders of een hotel Ideaal dus dat in jouw pakket producten zitten die ook fijn zijn voor onder de douche! Heerlijk. wil ik wel uitproberen. Gefeliciteerd trouwens, 100 blogs! Leuk! Ik ben benieuwd en houd het in de gaten

 • Anne

  Wow! Gefeliciteerd met je mijlpaal en lekker zo doorgaan! Ik zou het pakket heel graag willen winnen, omdat ik niet echt bekend ben met lush, behalve hun haarmaskers. Ik zou heel graag genieten van al die lekkere producten ;-) Maar vooral heel veel succes aan iedereen die meedoet ;-)! Fijn weekend! Liefs Anne

 • Ilse

  Leuk, ik doe ook mee, gewoon omdat ik erg benieuwd ben naar dit pakket!

 • Melissa

  Gefeliciteerd met je 100ste blogpost! Wat super zeg! En op naar de 200 en 300 blogposts :) Eet smakelijk straks. Ik heb je Facebookpagina geliked en doe graag mee. Hoor veel over lush de laatste tijd en ben erg benieuwd naar geworden.

 • Astrid

  Superlieve actie! Ik doe heel graag mee omdat ik bijna jarig ben, kadootjes fijn zijn en Lushproducten altijd heel erg welkom zijn! Liefs, Astrid

 • Marie Schreurs

  Wauw, wat een leuk pakket! Ik doe mee!

 • Marie Schreurs

  Oei ben vergeten te zeggen waarom ik dit wil winnen. Mijn nichtje wil graag iets van Lush, maar ze kan nergens een winkel ervan vinden. Vermits ze in april jarig is zou het een superleuk cadeau zijn ☺

 • Esther

  Gefeliciteerd :) Op naar de 1000! Een mini-vakantie naar her Middellandse zeegebied lijkt me heerlijk! En aangezien the Olive Branche Showergel mij daarmee naartoe neemt volgens jouw beschrijving..... ;) Doe ik graag mee. En vooruit, dan snap ik best dat ik in de badkamer een Mediterraans muziekje op moet zetten en zelf verder mag fantaseren over deze vakantie :)

 • Liesbeth

  Llllllllllllleeeekkkkkkkkeeeerrrrrr1 Liesbeth wil graag met LUSH Lekker luieren in bad!

 • Miranda de Jong

  Sinds ik op tv gezien heb hoe Lush met zijn personeel om gaat en hoe de producten worden gemaakt ben ik Lush fan en natuurlijk sla ik een gratis kadootje niet over :)

 • Elien

  Wauw wat leuk seg, gefeliciteerd! Ik hou ontzettend veel van LUSH, dat is een van de merken waar ik zo ontspannen van word, zo'n leuke productjes dat ze hebben. Ook super leuk dat ze op hun producten vermelden door wie het gemaakt werd, het heeft zo zijn charmes.

 • Claire

  Gefeliciteerd met dit mooie mijlpaal!! Ik doe graag mee met je winactie. Ik zou het pakketje graag willen winnen omdat ik eigenlijk bijna nooit bij Lush kom en ik van alles wil uitproberen. Zelf ben ik vegetariër dus vind ik het echt geweldig dat ze alleen maar goede producten gebruiken. Op naar de 200 posts!! Liefs

 • Engie

  Gefeliciteerd met je 100 blogposts ! Ik zou graag willen winnen omdat ik na slecht nieuws wel wat verwennerij kan gebruiken. Daarbij heb ik nog nooit wat van lush geprobeerd! top actie.

 • Karolien Vis

  Gefeliciteerd met de 100. Dat er nog maar vele mogen volgen. Natuurlijk doe ook ik mee met deze actie. Pure verwennerij lijkt mij dit!

 • Karin

  Oeh dat klinkt heerlijk! Dit pakket zou ik wel eens willen winnen om eens een avondje alleen voor mijzelf te zorgen. Hop kleine op tijd het bed in en mama even geen mama maar me-time :) :)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge